Urmărește emisiunea live


Cutremur Nepal. Un clip tulburător din timpul seismului din Nepal, filmat în... 2010, în Mexicali

Un clip video impresionant cu imagini care ar fi fost filmate în timpul cutremurului devastator de sâmbătă, din Nepal, a fost filmat în realitate în 2010, într-un hotel din Mexicali.  

Multe știri referitoare la devastatorul cutremur care a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă în Nepal au atașat imaginile surprinse de o cameră de supravegehere într-un hotel, în care se vede cum într-o piscină se produce un adevpărat tsunami, la scară mai mică, din cauza trepidațiilor pământului.

Doar că imaginile atribuite unei înregistrări din timpul cutremurului din Nepal, care a avut magnitudinea de 7.9 pe scara Richter, au fost de fapt surprinse de o cameră de supraveghere dintr-un hotel din Mexicali, la 4 aprilie 2010, potrivit giornalettismo.com. La acea dată, la granița dintre Mexic și Statele Unite a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 7.2, soldat cu patru morți și peste 100 de răniți.  

Cutremurul care a lovit sâmbătă dimineață Nepalul și nordul Indiei este cel mai puternic înregistrat în această zonă a lumii în ultimii 81 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel