Cutremur în PMP. Planul lui Traian Băsescu după terminarea mandatului de președinte

Traian Basescu a spus vineri, la Realitatea TV, că în PMP se va face "curățenie", iar cei care nu au făcut treabă în alegeri vor pleca din partid. 

VEZI ȘI: Întrebare FRAPANTĂ despre Voiculescu. Băsescu: Doamne ferește! Cum să fac așa ceva?

"Îmi asum un obiectiv privind situaţia actuală a partidelor. Trebuie o reformă a clasei politice. Calitatea clasei politice s-a depreciat continuu, din '92 până acum. E o oportunitate să construieşti un partid şi să oferi electoratului în 2016 un partid care nu are istoria lucrurilor rele, compromisurilor urâte făcute în ultimii 25 de ani. Primul lucru care va trebui făcut la PMP este să scoată balastul pe care deja îl are, pe baza performanţei electorale. Apoi, trebuie înfiinţat un departament de resurse umane, care să selecteze oamenii", a zis Traian Băsescu la emisiunea "Jocuri de putere"

"Nu au venit numai oameni curaţi în PMP, ci şi oameni care aveau scheleţi în dulap, cum le spune Oprescu. Trebuie aduşi mulţi oameni noi, nu neapărat tineri. Partidul nu are structuri, încă. O spun foarte deschis, prost moment de înfiinţare a unui partid. Se va vedea unde sunt liderii care s-au dus doar ca să aibă o funcţie. Cifrele vor vorbi de la sine", a mai zis Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel