CUTREMUR. Cea mai mare bancă își închide 200 de sucursale

Economia germană se află pe muchie de cuțit după ce Deutsche Bank, cea mai mare bancă din Germania, va închide aproape 200 de sucursale.

Economia Germaniei ar putea fi la un pas de colaps după ce cea mai mare bancă a anunțat că va închide un sfert din sediile sale. De asemenea, Deutsche Bank s-a retras și de pe piața externă, inclusiv din Rusia și Australia, scrie Express.co.uk.

După înregistrarea unor pierderi de circa șapte miliarde de euro în 2015, Deutsche Bank trebuie să caute rapid soluții pentru reducerea costurilor.

Potrivit unei liste publicate pe pagina de Internet a băncii germane, cel mai afectat va fi landul Renania de Nord - Westphalia, pe parcursul anului 2017, ar urma să fie închise 51 de sucursale Deutsche Bank. De asemenea, alte 43 de sucursale sunt programate să se închidă la Berlin, dintre care 26 sunt sucursale Berliner Bank.

Purtătorul de cuvânt al Deutsche Bank, Christian Sewing, a declarat că numărul clienților dn sucursale a scăzut odată cu dezvoltarea serviciilor bancare online. Potrivit lui Christian Sewing, banca germană va investi 750 de milioane de euro în oferta sa digitală, până în 2020.

Ca parte a măsurilor sale de austeritate, Deutsche Bank va desfiinţa, de asemenea, aproximativ 3.000 de locuri de muncă cu normă întreagă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel