Urmărește emisiunea live


CURSE ANULATE TAROM: MINISTERUL TRANSPORTURILOR cere NEGOCIERI între SINDICATE și ANGAJAȚI, după PROTESTUL SPONTAN al PILOȚILOR

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a reacționat după ce mai multe curse aeriene au fost întârziate sau anulate din cauza acțiunilor de protest la care au apelat angajații TAROM duminică și luni.

Citește și: Curse anulate de TAROM. EXCLUSIV: Mesajul comandantului Airbus, care explică situația

Ioan Rus a solicitat conducerii şi sindicatelor TAROM să înceapă negocierile şi să găsească rapid soluţii pentru ca activitatea operatorului aerian să revină la normal.

"În urma acţiunilor unor piloţi ai Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene Române TAROM SA ce au dus la anularea mai multor zboruri TAROM, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a solicitat conducerii companiei, ce este sub autoritatea Ministerului Transporturilor, să ia măsurile ce se impun pentru deblocarea acestei situaţii.

Vezi și: Protest spontan la TAROM: Avioanele, întârziate la sol din cauza piloților nemulțumiți

Ministrul Transporturilor face apel atât la conducerea companiei, cât şi la sindicatele din TAROM ca până cel târziu la sfârşitul acestei zile să se aşeze la masa negocierilor şi să găsească rapid soluţii, astfel încât activitatea Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene Române să revină la normal.

Ministrul Ioan Rus solicită celor două părţi implicate să urgenteze procedura de negociere pentru ca pasagerii să nu aibă de suferit şi atrage atenţia că soluţiile se pot găsi doar într-un cadru instituţional adecvat, nu de pe poziţii de forţă", transmite Ministerul Transporturilor, printr-un comunicat.

Citește și: Mesaj trimis de comandatul detașamentului Airbus, devastator pentru TAROM

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel