CUPA MONDIALĂ 2014: Cum ar trebui să arate DREAM TEAM-ul

Foto: espn.go.com
Foto: espn.go.com

CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014 DIN BRAZILIA. Firma de consultanță sportivă Opta a realizat, în baza datelor statistice din sezonul recent încheiat, un prim unsprezece care ar trebui să fie DREAM TEAM-ul de la CAMPIONATUL MONDIAL 2014.

Vezi și: TELEVIZĂRILE meciurilor de la CUPA MONDIALĂ 2014 în România

Comparând parametri precum pase decisive, kilometri alergați, goluri marcate, deposedări, driblinguri sau ocazii create, Opta a alcătuit un „unsprezece" de excepție alcătuit din fotbaliștii care vor evolua la CUPA MONDIALĂ 2014 DIN BRAZILIA.

"Am ales această echipă, observând o gamă largă de statistici pentru fiecare jucător. Opta colectează peste 250 de categorii statistice şi aproape 2.000 de date pe fiecare meci analizat, însă are şi o gamă de instrumente care ajută identificarea şi filtrarea jucătorilor. Întotdeauna există un element de subiectivitate în alegerea unui grup de jucători, dar prin utilizarea acestor date ce analizează evoluţiile recente ale jucătorilor, echipa pe care am selectat-o ar trebui să fie cea mai eficientă", a explicat Duncan Alexander, directorul sucursalei din Marea Britanie a Opta, conform digisport.ro.

Citește și: Campionatul Mondial 2014: Componența grupelor și programul complet al meciurilor

Germania și Uruguay sunt singurele echipe naționale care dau câte doi jucători în ceea ce ar trebui să fie DREAM TEAM-ul de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Belgia, Italia, Anglia, Chile, Coasta de Fildeș, Argentina și Portugalia au câte reprezentant, în timp ce nici campioana mondială și europeană en-titre, Spania, nici marea favorită, gazda Brazilia, nu au reprezentanți în echipa alcătuită de Opta.

Iată primul unsprezece care ar trebui să fie DREAM TEAM-ul CM 2014:

Thibaut Courtois (Belgia-Atletico Madrid) - Phillip Lahm (Germania-Bayern), Diego Godin (Uruguay-Atletico), Giorgio Chiellini (Italia-Juventus), Leighton Baines (Anglia-Everton) - Arturo Vidal (Chile-Juventus), Marco Reus (Germania-Borussia Dortmund), Yaya Toure (Coasta de Fildeș-Manchester City) - Luis Suarez (Uruguay-Liverpool), Lionel Messi (Argentina-Barcelona), Cristiano Ronaldo (Portugalia-Real Madrid).

Vezi și: GOLURI la CUPA MONDIALĂ: Cele mai frumoase goluri marcate în 2010, în Africa de Sud

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel