Urmărește emisiunea live


Cupa Davis. România, înfrântă de Spania

cupa davis
cupa davis

Echipa de tenis a Spaniei a învins România, după victoria obținută duminică de Roberto Bautista Agut (nr. 15 ATP) în fața lui Florin Mergea, în turul doi al Cupei Davis, Grupa I valorică a zonei Europa/Africa, și va juca în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială.

Agut s-a impus în fața lui Florin Mergea, înlocuitorul lui Marius Copil, accidentat, cu scorul de 6-4, 6-3, 6-2.

Spania conduce România cu 3-1 și nu mai poate pierde victoria înaintea ultimului meci al întâlnirii de la Cluj-Napoca dintre Adrian Ungur și Feliciano Lopez.

Schimbarea lui Marius Copil cu Florin Mergea din primul meci al zilei de duminică l-a descumpănit pe numărul 15 mondial. Spaniolul a avut inițial impresia că Mergea, un specialist al probei de dublu care nu a mai jucat un meci oficial de simplu de mai mulți ani, va fi o pradă ușoară și nu va trebui să se întrebuințeze prea mult. Primele ghemuri l-au contrazis însă, jucătorul român reușind să se ridice la nivelul adversarului său și chiar să realizeze primul break al întâlnirii. El a condus în primul set cu 4-2, lucru care i-a surprins până și pe cei mai optimiști spectatori din Sala Polivalentă. Din păcate, Agut a schimbat rapid tactica și până la sfârșitul setului nu a mai pierdut niciun ghem, impunându-se cu 6-4.

În setul secund Roberto Bautista Agut a început să își arate din ce în ce mai mult valoarea. El a jucat mult mai agresiv, forțându-l pe Florin Mergea să greșească

Al treilea și ultimul set a fost dominat în întregime de jucătorul spaniol, care a câștigat pe serviciul lui Florin Mergea chiar din primul ghem. Acesta din urmă a încercat de mai multe ori slice-ul, dar de fiecare dată mingea s-a oprit în fileu.

În acest meci, Mergea a reușit cinci ași, la fel ca și spaniolul. În schimb, el a făcut trei duble greșeli, în timp ce Agut niciuna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel