Cumințenia Pământului. "Imposibil ca banii donaţi să fie returnaţi"

Este imposibil ca banii donaţi pentru achiziţia operei de artă "Cuminţenia Pământului" să fie returnaţi până la sfârşitul acestui an. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

"Banii vor fi înapoiaţi (...) Nu există un amendament prin care banii să nu fie înapoiaţi (...) din amendamentele trimise către Parlament (...) Să aşteptăm Parlamentul să (...) voteze această lege, să vedem ce amendamente va vota (...) S-a propus amânarea pentru anul viitor, pentru că este practic imposibil ca până la sfârşitul acestui an să se returneze aceşti bani", a declarat Liviu Iolu, marţi, într-un briefing la Palatul Victoria.

El a mai spus că banii donaţi vor fi returnaţi "până pe 31 decembrie 2017", acest lucru putându-se întâmpla chiar şi "la începutul anului viitor".

Întrebat dacă au mai discutat reprezentanţii Guvernului cu avocaţii proprietarilor "Cuminţeniei Pământului", Liviu Iolu a arătat că Ministerul Culturii a discutat cu reprezentanţii vânzătorilor operei de artă, iar ultimul termen agreat este 20 decembrie.

"Acesta este ultimul termen agreat cu proprietarii (...) de încheiere a contractului", a adăugat el, scrie Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel