Urmărește emisiunea live


Cum vrea un membru CNA rezolvarea problemelor TVR: E ultima șansă!

Valentin Jucan, membru CNA, a transmis Comisiei Europene şi Parlamentului European o scrisoare referitoare la situaţia dezastruoasă în care se află TVR, spunâdn că este ultima șansă de a atrage atenția autorităților responsabile.

Valentin Jucan spune că a adresat apelul său doamnei Silvia Costa, membru al Parlamentului European şi preşedinte al Comisiei pentru cultură şi educaţie, tuturor europarlamentarilor membri ai acestei Comisii, dar şi domnului Tibor Novracsis, Comisar european pentru educaţie, cultură, tineret şi sport.

Acesta mai spune că "deoarece Televiziunea română este printre cele mai longevive organizaţii media din Europa, scrisoarea la care fac referire a fost transmisă şi domnului Jean-Paul Philippot, preşedintele E.B.U – Asociaţia Televiziunilor Publice din Europa.

"Mă adresez dumneavoastră în calitate de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului din România – C.N.A., ca ultimă şansă în demersul meu de a atrage atenţia autorităţilor responsabile, în legătură cu situaţia dezastruoasă a postului public de televiziune – T.V.R", spune Valentin Jucan în scrisoare.

Membrul CNA mai spune că TVR s-a transformat în "agenţie guvernamentală responsabilă cu susţinerea politică a Executivului".

CITEȘTE SCRISOAREA LUI VALENTIN JUCAN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel