Cum traduce Chirieac denunțul lui Meir împotriva lui Abraham

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, joi seara, denunțul făcut de Nati Meir împotriva lui Pavel Abraham, avocatul familiei Anghel.

Analistul politic este de părere că, prin acest denunț, despre care spune că reprezintă "o făcătură", "cineva a vrut să dea un semnal foarte clar că este încă în control absolut al justiției".

"Am luat țeapă, exact cum spuneți, cu toții, în zona asta. Brusc, discutăm despre posibilitatea ca Nari Meir să facă, să dreagă ... . Este o diversiune de doi bani, unde s-a luat țeapă. În acest moment, cineva - nu știu cine, presupun că dl Tudor Octavian, că dânsul e președinte - a vrut să dea un semnal foarte clar că este încă în control absolut al justiției. Despre asta este vorba. 

În acest moment, făcătura stupidă, agramată - exact cum spuneți - cu persoana respectivă, cu tot ce este la un om care are o carieră impecabilă, șef al Poliției, general cu nu știu câte stele, avocat, o bibliotecă de cărți scrise e dusă fix în zona asta. Și DNA-ul sare așa.

(...) S-a dorit un semnal clar, ferm și pentru dl avocat Abraham, dar mai ales pentru noi toți, că dl avocat Abraham când a început această cruciadă - dânsul nu e un naiv, e un om trecut prin multe - știa la ce s-a înhămat, să-și apere justiția și democrația. 

S-a dat în acest moment acest semnal: Atenție, că așa cum îi fac neplăceri lui Abraham, pe nimic, oricare dintre voi în acest moment poate fi făcut de noi", a comentat Bogdan Chirieac, în emisiunea "Ediția de seară", de la România Tv.

Vezi și: Mircea Băsescu, la DNA în cazul unui denunț făcut de Nati Meir împotriva lui Pavel Abraham

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel