Cum poți vedea cine și când îți folosește computerul personal

laptop
laptop

Computerul este locul în care foarte mulţi păstrează documente personale. Astfel că o unealtă care permite să se afle cine a folosit calculatorul şi când este foarte utilă.

Ediţiile profesionale de Windows permit acest lucru prin activarea auditului de logări. Cu ajutorul Audit Logon, poți afla ce cont a fost activ, ora la care s-a logat şi ora la care s-a făcut delogarea, scrie Dailymail.

Iată pașii: Apasă pe Windows Key, tastează gpedit.msc în meniul de start, iar apoi dai Enter. Navighează în folderul - Local Computer Policy –> Computer Configuration –> Windows Settings –> Security Settings –> Local Policies –> Audit Policy. Apasă dublu click pe "Audit logon events policy setting" în panoul din partea dreaptă pentru a ajusta opţiunile. În fereastra de Properties, activează checkbox-ul Success, pentru logările realizate cu succes, dar şi checkbox-ul Failure pentru cele care au eşuat.                    
VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. CORNELIU DOBRIȚOIU, fost MINISTRU AL APĂRĂRII, despre DECONSPIRAREA lui ROBERT TURCESCU

Bratu Iulian / 22 sep, 14:08

Știri din Mass-media

Un fost ministru al Apărării Naționale a comentat pentru DCNews subiectul deconspirării lui Robert Turcescu. El este de părere că jurnalistul l-ar putea deconspira pe prezidențiabilul indicat de Traian Băsescu drept ofițer acoperit și a identificat mai multe probleme cu livretul militar și statele de plată publicate de Robert Turcescu.

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet