Cum poți vedea cine și când îți folosește computerul personal

laptop
laptop

Computerul este locul în care foarte mulţi păstrează documente personale. Astfel că o unealtă care permite să se afle cine a folosit calculatorul şi când este foarte utilă.

Ediţiile profesionale de Windows permit acest lucru prin activarea auditului de logări. Cu ajutorul Audit Logon, poți afla ce cont a fost activ, ora la care s-a logat şi ora la care s-a făcut delogarea, scrie Dailymail.

Iată pașii: Apasă pe Windows Key, tastează gpedit.msc în meniul de start, iar apoi dai Enter. Navighează în folderul - Local Computer Policy –> Computer Configuration –> Windows Settings –> Security Settings –> Local Policies –> Audit Policy. Apasă dublu click pe "Audit logon events policy setting" în panoul din partea dreaptă pentru a ajusta opţiunile. În fereastra de Properties, activează checkbox-ul Success, pentru logările realizate cu succes, dar şi checkbox-ul Failure pentru cele care au eşuat.                    
VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

Paște 2014. Patriarhul Daniel către credincioși: Omul nu a fost creat pentru moarte, ci pentru viață veșnică

Crişan Andreescu / 20 apr, 02:48

MAGAZIN

Curtea Palatului Patriarhal din Capitală a fost neîncăpătoare în noaptea de Înviere. În discursul său, după ce a dăruit lumina Învierii, Patriarhul Daniel a îndemnat credincioșii să adune  în suflet pace și bucurie și multă iubire smerită și milostivă pe care să  le arate celor bolnavi și singuri. 

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet