Cum poți vedea cine și când îți folosește computerul personal

laptop
laptop

Computerul este locul în care foarte mulţi păstrează documente personale. Astfel că o unealtă care permite să se afle cine a folosit calculatorul şi când este foarte utilă.

Ediţiile profesionale de Windows permit acest lucru prin activarea auditului de logări. Cu ajutorul Audit Logon, poți afla ce cont a fost activ, ora la care s-a logat şi ora la care s-a făcut delogarea, scrie Dailymail.

Iată pașii: Apasă pe Windows Key, tastează gpedit.msc în meniul de start, iar apoi dai Enter. Navighează în folderul - Local Computer Policy –> Computer Configuration –> Windows Settings –> Security Settings –> Local Policies –> Audit Policy. Apasă dublu click pe "Audit logon events policy setting" în panoul din partea dreaptă pentru a ajusta opţiunile. În fereastra de Properties, activează checkbox-ul Success, pentru logările realizate cu succes, dar şi checkbox-ul Failure pentru cele care au eşuat.                    
VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

Nicolae Bănicioiu, lovitură grea dată, indirect, lui Eugen Nicolăescu - Surse

Andrei Daniel Vasilescu / 23 aug, 14:25

Culise

Unul dintre liderii importanți ai PNL ar putea avea probleme cu justiția, ca urmare unui demers făcut de un ministru PSD.

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet