Cum poţi să ajungi pilot la Wizz Air. Compania angajează tineri

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat astăzi lansarea unui nou program Wizz Air pentru cadeţi în parteneriat cu BAA Training, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. 

Astfel, BAA Training a fost selectată să ofere soluţii personalizate de pregătire "pentru a satisface cererea semnificativă a WIZZ de noi piloţi", după cum reiese din informaţiile trimise de reprezentanţii Wizz Air. Pe durata înţelegerii de 5 ani vor fi recrutaţi până la 150 de cadeţi care vor fi pregătiţi în baza regulamentelor EASA cu scopul de a furniza către WIZZ piloţi absolvenţi integrated ATPL.

WIZZ are în prezent peste 800 de piloţi în cadrul a 25 de baze de-a lungul Europei Centrale şi de Est şi îşi măreşte echipa de piloţi cu mai mult de 200 de oameni în fiecare an. Compania aeriană se află în căutare de oameni tineri, care nu au sau au puţină experienţă anterioară de zbor şi care vor să se alăture echipei de profesionişti motivate şi cu standarde înalte a companiei aeriene.

Programul se va axa pe învăţarea şi dezvoltarea abilităţilor care sunt relevante şi îndreptate către nevoile operaţionale ale Wizz Air, oferind garanţia unui loc de muncă pentru cei care finalizează cu succes cursul şi permiţându-le absolvenţilor să se alăture companiei aeriene în mod direct în calitate de copiloţi care vor zbura cu aeronavele Airbus A320 şi A321 din cadrul reţelei WIZZ.

"(...) Programul pentru cadeţi nu oferă numai o pregătire completă pentru viitorii piloţi, dar şi ocazia de a se alătura familiei WIZZ şi de a zbura cu avioanele Airbus A320 şi A321 cu condiţia să îndeplinească toate cerinţele. Lansarea programului destinat cadeţilor din cadrul Wizz Air este un nou capitol important în istoria companiei şi aşteptăm cu interes să identificăm viitoarele noastre echipaje", spune Diederik Pen, Chief Operations Officer la Wizz Air.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel