Cum îți dai seama când ești mințit

447poza-interior
447poza-interior

Pentru a vă da seama dacă sunteți mințiți sau dacă cineva minte în legatură cu un anumit subiect, trebuie să fiți atenți la o serie de lucruri din comportamentul acelei persoane.

Iată la ce anume trebuie să acorzi atenție sporită, scrie Lyla.

Dacă, în momentul unui interogatoriu o persoană răspunde mult prea repede, este posibil ca acea persoană să fi intuit întrebările dar nu vrea să recunoască. În mod normal, în momentul în care nu știi ce întrebare îți va fi adresată, ai nevoie de un timp de gândire pentru răspunsul oferit.

Privirea orientată în dreapta sus. Acest tip de comportament a fost catalogat drept un semn clar al munciunii de unii dintre cei mai de renume psihanaliști din lume. Denotă faptul că persoana interogată caută răspunsuri false și că subconștientul acesteia acționează instinctiv pentru a găsi minciuna potrivită.

Dacă o persoană povestește o întâmplare dând foarte multe detalii de orice natură și nu mai degrabă detalii cu privire la un anumit moment al acelei întâmplări care poate fi catalogat drept punct culminant, înseamnă că a are deja o serie de răspunsuri pregătite și ca încearcă din răsputeri să ascundă adevărul.

VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

SONDAJ CSCI, alegeri parlamentare. Diferență fragilă între PNL și PSD-UNPR-PC, de 2%. PLR, rol decisiv

Roxana Covrig / 30 Martie, 16:19

Sondaje

Ultimul sondaj CSCI cu privire la intenția de vot la alegerile parlamentare arată că majoritatea ar fi extrem de fragilă pentru ambele tabere politice.  Între Opoziție și Putere, diferența ar urma să fie făcută de partidele mici, la câteva voturi distanță. 

TOP STIRI CELE MAI...

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet