Cum îți dai seama când ești mințit

447poza-interior
447poza-interior

Pentru a vă da seama dacă sunteți mințiți sau dacă cineva minte în legatură cu un anumit subiect, trebuie să fiți atenți la o serie de lucruri din comportamentul acelei persoane.

Iată la ce anume trebuie să acorzi atenție sporită, scrie Lyla.

Dacă, în momentul unui interogatoriu o persoană răspunde mult prea repede, este posibil ca acea persoană să fi intuit întrebările dar nu vrea să recunoască. În mod normal, în momentul în care nu știi ce întrebare îți va fi adresată, ai nevoie de un timp de gândire pentru răspunsul oferit.

Privirea orientată în dreapta sus. Acest tip de comportament a fost catalogat drept un semn clar al munciunii de unii dintre cei mai de renume psihanaliști din lume. Denotă faptul că persoana interogată caută răspunsuri false și că subconștientul acesteia acționează instinctiv pentru a găsi minciuna potrivită.

Dacă o persoană povestește o întâmplare dând foarte multe detalii de orice natură și nu mai degrabă detalii cu privire la un anumit moment al acelei întâmplări care poate fi catalogat drept punct culminant, înseamnă că a are deja o serie de răspunsuri pregătite și ca încearcă din răsputeri să ascundă adevărul.

VOTEAZA ARTICOLUL

STIRE RECOMANDATA

"Din exilul în care mă aflu nu pot decât să privesc". Răspunsul emoționant al lui Adrian Năstase pentru o femeie de etnie maghiară

Roxana Covrig / 19 apr, 19:10

Știri principale

Fostul premier Adrian Năstase i-a răspuns unei femei de etnie maghiară din România. Femeia, în vârstă de 60 de ani, îi lăsase un mesaj la postarea despre cum îl așteaptă deținuții de la Jilava pe președintele Traian Băsescu, după anunțul premierului Victor Ponta. 

TOP STIRI CELE MAI...

Romprest

comunicate de presa

Designed by PROGRAPHICS

Studiul de Audienta si Trafic Internet