Cum a stabilit prefectura că un consilier NU e mort de 9 ani

cnp
cnp

Presa locală prezintă un caz halucinant, efect al războiului PNL-PSD, mediat de tehnocrații recent puși în funcție. Liberalii au retras sprijinul politic unui consilier local, mort de 9 ani, iar instituția prefectului a aprobat vacantarea postului.  În data de 4 mai anul curent, Instituția Prefectului Caraș-Severin, după ce ia act de hotărârile comunicate de PNL Caraș-Severin, emite un ordin prin care „constată încetarea, de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier local al comunei Fîrliug, județul Caraș-Severin, al domnului Pătruț Dimitrie“, scrie  site-ul reper24.ro.  

Biroului Politic Județean al PNL, Filiala Caraș-Severin, condus de co-președinții Marcel Vela și Valeria Schelean, a luat decizia excluderii din partid a mai multor membri din două comune, pentru că aceștia au trecut la PSD, printre ei fiind și câțiva consilieri locali.

Site-ul amintit prezintă certificatul de deces al lui Pătruț Dimitrie, emis în 22 iunie 2007. Astfel, ”consilierul” proaspăt exclus din PNL nu ar fi putut candida la alegerile din 2012, darmite să mai treacă la PSD, pentru a fi demis de prefect la cerea PNL, în 2016.

Prefectura se apără, susținând că ar fi vorba despre două persoane cu același nume, cu CNP diferit. Modul în care prefectura Caraș a ajuns la această concluzie? Deducția logică: la instituția prefectului se află înregistrată nu doar solicitarea PNL, ci și o solicitare a consilierilor locali demiși, de repunere în funcție. Iar printre aceștia figurează semnătura unui Pătruț Dimitrie, cu alte date de contact și CNP decât decedatul, se arată în precizarea Prefecturii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel