CTP: Băsescu și Ponta dărâmă clădiri pe care nu le-au construit

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu i-a criticat pe Traiann Băsescu și Victor Ponta. El a declarat că cei doi dărâmă clădiri pe care nu le-au construit. 

"E practic imposibil să mai faci o analiză politică, politologică, pe ce fac aceste două persoane, dl. Băsescu și dl. Ponta, președintele și premierul acestei țări, pentru că te umpli de ridicol", a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24. 

VEZI și: Hurezeanu critică mutarea lui Ponta. "Unde se duc cei amenințați de foame și sărăcie?"

Jurnalistul a adăugat, criticând mutarea lui Ponta la MApN: "Aceste persoane distrug niște clădiri pe care nu le-au construit, de pildă Palatul Cotroceni nu putea fi construit de un personaj precum Traian Băsescu, ceea ce nu îl impiedică pe domnul Băsescu (...) să îl transforme într-o speluncă de porc. Că așa îi place lui. (...) Dincolo, domnul Victor Ponta discreditează, își bate joc de Palatul Victoria, simbolul puterii guvernamentale, ducându-se la Ministerul Apărării Naționale. Prin asta, vrea să resusciteze un tipar de dinainte de '89: Steaua-Dinamo (...) Se dovedește profund iresponsabil, pentru că dă un gest de militarizare a țării, antagonizează niște instituții ale statului, armata și serviciile secrete și face asta în condițiile în care la câțiva pași de noi, o țară riscă să se descompună". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel