CT Popescu, revoltat că Simona Halep nu mai e subiect când pierde

Cristian Tudor Popescu, își exprimă, într-un editorial, revolta față de "tăcerea viermănoasă" de care au dat dovadă colegii jurnaliști după înfrângerea surprinzătoare a Simonei Halep în partida disputată la US OPEN împotriva jucătoarei croate Mirjana Lucici-Baroni.

"Meciul-catastrofă cu Lucici s-a terminat demult. În momentele de glorie de anul acesta ale Simonei, mi se încingea mobilul şi mă durea capul de cât trebuia să vorbesc la 5-6 posturi de televiziune consecutiv. Acum, e o tăcere viermănoasă. Carevasăzică, stimaţi colegi, dacă a fost înfrântă, Simona Halep nu mai e a noastră? A încetat să existe? Nu trebuie să vorbim şi la înfrângerile ei, suntem cu ea numai la câştig?", a scris CT Popescu, în editorialul intitulat "Simona trebuie să-şi tragă sufletul".

În opinia jurnalistului, cu ultimul meci al Simonei Halep la US OPEN, "bula de sclipici mediatic în care a fost închisă Simona de când e celebră s-a spart", acesta putând fi, astfel, o ocazie care îi poate demonstra tenismenei românce "câţi o preţuiesc cu adevărat şi câţi falşi admiratori are".

Citește și SIMONA HALEP US OPEN. Pe ce loc cade Simona Halep după eliminare

După ce analizează greșelile făcute de Simona Halep în partida susținută cu jucătoarea croată și evidențiază lacunele din pregătirea tenismenei românce, CT Popescu atrage atenția: "Meciul a fost o adevărată tomografie a punctelor slabe ale Simonei, făcută de o jucătoare „grea". (...) Ea nu a meritat onoarea poziţiei actuale în clasamentul mondial, dar nici măgăriile celor care se vor năpusti asupra ei nu le merită".

În finalul editorialului, Cristian Tudor Popescu concluzionează: "Cred că Simona trebuie să-şi tragă acum sufletul. Să iasă o vreme din vârtejul care a luat-o pe sus de un an încoace. Să se gândească singură la ce-a fost şi ce trebuie să fie. La ce are de învăţat şi de schimbat.
Pentru mine, Simona Halep rămâne miezul de stea în care am toată încrederea".

Simona Halep a fost eliminată, vineri, în turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, fiind învinsă, cu scorul de 7-6 (6), 6-2, de croata Mirjana Lucici-Baroni, 32 de ani, locul 121 WTA, sportivă venită din calificări.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel