CT Popescu, despre Ponta. Ceauşescu a fost geniul Carpaţilor, dar galaxie, ca premierul, nu a fost numit

Victor Ponta îşi merită supranumele de Galactic, a afirmat  Cristian Tudor Popescu într-o ediţie la Gândul LIVE.  Acesta a explicat de ce noi, românii, avem nu doar un Bercea Mondialu', ci şi un Ponta Galacticu'. 

Despre candidatul Victor Ponta, Cristian Tudor Popescu a afirmat că acesta "are viziune": "Dl Ponta a venit cu un nou concept de educaţie: "Educaţia Selfie". Este un concept interesant, acesta de educaţie pe iPhone, pe telefonul mobil, pe tabletă, pentru un copil de 7-8 ani care nu are manuale, nu are ce să îmbrace, nu are bani de caiet şi de multe ori nu are ce să mănânce. De ce ar trebui să presupunem că ar avea telefon mobil", se întreabă editorialistul Gândul

"Nu pot decât să notez acest concept al galacticului Ponta - pentru că avem Bercea Mondialu', dar avem, noi, românii - vechii români, cum spune un şef de consiliu judeţean, un om cu titluri - cum erau înainte vel logofeţii, paharnicii -, şi un Ponta Galacticu' ", a mai spus editorialistul punctând că astăzi titlul de nobleţe este dat de numărul de dosare penale.

Citește și: MIRCEA COSMA, poezie pentru VICTOR PONTA, recitată pe scenă - VIDEO

"Un om de mare anvergură, dl. Cosma, preşedinte al unui consiliu judeţean, este produsul acestei educaţii selfie, în ciuda vârstei sale venerabile", a continuat CTP, afirmând că a mai văzut în PSD exponenţi ai acestui tip de educaţie promovată de Victor Ponta: "Acest domn, Cosma, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, care trebuie să se numească de acum înainte, să aibă cognomenul latinesc tei'ste de Fox şi dl Zisu Stanciu, care a ales să înflăcăreze masele propunând să le dea foc", i-a şi enumerat editorialistul Gândul.

"Nicolae Ceauşescu a fost Dunărea gândirii, a fost geniul Carpaţilor, a fost munte, a fost văpaie, dar galactic nu a fost făcut. Asta mi se pare un salt calitativ extraordinar. Ne ducem deja în adândul spaţiului cosmic, universal: Ponta Galactic", a spus CT POpescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel