CT Popescu, atac furibund la adresa lui Băsescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Traian Băsescu, pe care îl acuză că a folosit ”un procedeu folosit de mafioţi, securişti, terorişti, de inşi dezumanizaţi, coborâţi la stadiul de bestie”.

Redăm mai jos fragmente din editorialul scris luni de Cristian Tudor Popescu pe gandul.info:

Cel mai mare rău pe care Traian Băsescu l-a făcut acestui popor, şi aşa buimac şi convalescent moral de un sfert de veac încoace, a fost el însuşi, Traian Băsescu. Bilanţul faptelor lui din cele două mandate îl vor face timpul şi istoria, dar soiul de om aflat în fruntea României atâţia ani, expunându-şi caracterul oribil ca model de succes în faţa cetăţenilor şi, mai ales, a celor tineri, e o crimă pentru mine indubitabilă”.

”Dl. Băsescu instituţionalizează şantajul în faţa naţiunii. Soţul Gabrielei Firea ar putea avea probleme dacă ea 'nu stă în banca ei'. Dacă, dimpotrivă, stă în banca ei, atunci nu. Metodă de derbedeu de cartier ajuns preşedinte, care comunică supuşilor 'justiţia sunt Eu'”.

”Dar lucrul cel mai scârbos ieşit acum din peisajul sufletesc al umanoidului prezidenţial este laşitatea. Dl. Băsescu s-a străduit mereu să-şi compună o imagine de ins curajos, care s-a luptat cu marea şi acum se bate cu corupţii, îşi asumă de capul lui decizii riscante, rezistă singur împotriva tuturor. Că e, de fapt, un laş, un curajos cu cei lipsiţi de apărare s-a văzut când a lovit golăneşte, pe furiş, copilul care nu-i era pe plac. Iar acum, laşitatea lui agresivă s-a manifestat la adresa unei femei şi a familiei ei”.

”Să ataci membri ai familiei adversarului, e un procedeu folosit de mafioţi, securişti, terorişti, de inşi dezumanizaţi, coborâţi la stadiul de bestie. Mi s-a părut întotdeauna josnicia maximă în politică şi în presă”.

Citește și: Președintele Băsescu o amenință pe Gabriela Firea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel