ÎNREGISTRĂRI Mircea Băsescu: Reacția CSM după acuzațiile aduse Liviei Stanciu și Laurei Codruța Kovesi

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) reacționează după acuzațiile lansate, în urmă cu o zi, șefei ICCJ, Livia Stanciu, și șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, de către Sandu Stanciu, zis și Mircea Mondial, prin geamul dubei cu care a fost adus la DNA.

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Președintele CSM a sesizat Inspecția Judiciară solicitându-i să facă verificări privind apărarea independenței justiției, după ce joi au fost vehiculate în presă declarații care "pun în pericol statul de drept" referitoare la șefa ICCJ, Livia Stanciu, și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Citește și Radu Mazăre: Cine o va ancheta pe Codruța Kovesi?

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. "Astăzi, 20 iunie 2014, în temeiul art. 30 alin.1 din Legea 317/2004, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, a sesizat Inspecția Judiciară în vederea efectuării de verificări privind apărarea independenței justiției, în raport cu declarațiile ce pun în pericol statul de drept, vehiculate în mass-media în data de 19 iunie 2014, referitoare la doamna judecător Livia Doina Stanciu, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție și doamna Laura Codruța Kovesi, procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție", se precizează în comunicatul CSM, publicat pe site-ul instituției. 

ÎNREGISTRĂRI MIRCEA BĂSESCU. Reacția CSM survine în urma declarațiilor oferite, joi, jurnaliștilor de Sandu Anghel, prin geamul dubei care l-a adus de la penitenciar la DNA. Acesta a spus că ar fi dat 2 milioane de euro pentru a fi scăpat de închisoare și a adăugat că sunt implicate Livia Stanciu, președinta ÎCCJ, și Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel