Cristinel Bîgiu, preşedintele liberal al Consiliului Judeţean Buzău, trece la PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, fostul liberal Cristinel Bîgiu, a declarat, joi, într-o conferinţă comună susţinută cu preşedintele PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, că a semnat adeziunea pentru a trece la  PSD.

Cristi Bîgiu a declarat că s-a alăturat echipei PSD împreună cu mai mulţi primari PNL, PDL, dar şi cu mai mulţi consilieri, precizând că trecerea sa de la PNL la formaţiunea social-democrată "nu a fost o decizie uşoară", transmite Mediafax.

"Începând de astăzi (n.r. - joi) sunt membru al PSD. M-am alăturat echipei PSD cu 18 primari PNL şi şase primari PDL şi împreună cu o parte din consilieri. Am fost ales în vara lui 2012 preşedinte al Consiliului Judeţean pe listele USL. Din acest moment, configuraţia Consiliului este următoarea: 16 PSD cu preşedintele, 3 PNL, 2 independenţi, 7 PDL, 3 PPDD. În cei doi ani de mandat am avut o foarte bună colaborare cu consilierii PSD şi cu cei ai PNL", a spus Bîgiu.

El a explicat că în ultima vreme a încercat să facă o şedinţă extraordinară pentru a putea semna un contract de finanţare de două milioane de euro pentru reabilitarea termică a Spitalului Judeţean, dar o parte din consilierii PPDD şi toţi consilierii PDL au lipsit.

Citește și: Constantin Boșcodeală (PSD Buzău). Ce le oferă Boșcodeală primarilor care vin în PSD

Constantin Boşcodeală a recunoscut şi faptul că unii social-democraţi nu privesc cu ochi buni venirea în partid a lui Cristi Bîgiu şi a altor lideri care până acum au avut altă coloratură politică.

"Colegii mei privesc bine venirea domnului Bîgiu, am avut discuţii, există şi membri de partid care au propria viziune, dar nu e viziunea partidului, partidul vede altfel lucrurile, eu spun că toţi aleşii locali sunt bineveniţi în PSD", a mai spus liderul PSD Buzău, Constantin Boşcodeală.

Optsprezece primari PNL, între care cel din Râmnicu Sărat, şi şase edili PDL au trecut la PSD, decizia fiind luată după o întâlnire cu liderul PSD Buzău, Constantin Boşcodeală, şi cu şeful Consiliului Judeţean, Cristi Bîgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel