Cristina Copos, soția lui George Copos, DEZVĂLUIRI despre soțul ei și Jean Pădureanu

Cristina Copos, soția lui George Copos, a făcut dezvăluiri despre modul în care își petrece fostul acționar al Rapidului timpul în închisoare.

"Când un om e atât de aproape de moarte, mi se pare normal să fie lăsat în pace", susține Cristina Copos.

Aceasta a vorbit despre Jean Pădureanu, nu despre soţul său. "Ce să mai reeduci la un om de vârsta lui Jean Pădureanu? Îmi spunea soţul meu că, la Jilava, Jean nu mai ţine minte nimic… Acest om ar trebui eliberat. A plătit destul".

Când va fi eliberat George Copos

"Peste o lună, două, nu se ştie. Legea îşi va spune cuvântul. Din orice se face ditamai scandalul, aşa că vă rog să fiţi obiectiv, să scrieţi doar ce vă spun, fără să exageraţi".

"Când cineva este dus în puşcărie, există un scop: să i se acorde dreptul la a doua şansă. Mă aştept ca oamenii să iasă de acolo «mai» reeducaţi. Ca indivizi, ca… sistem. Ştiu, am vorbit mult despre Pădureanu, dar ştiu că l-au dus prin curte cu perfuzia-n venă. Nu sunt vorbe goale, trebuie să ne gândim şi la alţii, să nu fim egoişti", spune ea, potrivit ZiarulRing.ro.

Citește și: George Copos rămâne în închisoare. Judecătorii nu au aprobat eliberarea condiționată 

Cărți scrise

"Acolo, toţi oamenii care au beneficiat de o anumită instrucţie, educaţie încearcă să-şi utilizeze timpul eficient. Dacă prin experienţa ta îi poţi ajuta pe alţii, nu doar că n-ai nimic de pierdut, ba mai mult, e firesc şi omeneşte să o faci. Pentru tine şi pentru ceilalţi. Nu e o modalitate de a «şunta» legea, deşi unii cred asta… Dacă ai timp, e bine să scrii. Nu trebuie să ne fie ruşine cu asta. În toate închisorile există manuscrise care demonstrează că acei oameni au trăit ce au scris. Şi da, chiar şi această perioadă de detenţie poate fi calculată matematic. În penitenciar nu poţi să furi ore de libertate. Există cartele speciale de telefon care îţi «spun» cât mai ai de stat în puşcărie…", mărturiseşte Cristina Copos.

"La Rahova, disciplina e la ea acasă, iar regimul este riguros. Dar, pe de altă parte, e stimulativ. Poţi să scrii sau să ieşi la muncă, dar dacă aceste lucruri sunt ignorate, nu-i uşor!", a mai spus aceasa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel