Cristian Tudor Popescu, previziune sumbră pentru Simona Halep. "Cel mai mare dușman al jucătorului de tenis"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de părere că înfrângerile suferite de Simona Halep sunt din cauza fricii tenismenei românce, care este cu psihicul la pământ.

"Graficul de joc al Simonei în primul și singurul tur la Wimbledon 2015 a fost cel al unei jucătoare obișnuite, de Top 50. Momente de joc foarte bun, lovituri câștigătoare, recuperări de excepție, în special la începuturile de set, după care căderi "în groapă", 7 servicii dublu greșite, și în momente cheie, peste 30 de erori neforțate – în setul decisiv a reușit să piardă un ghem pe propriul serviciu cu 4 greșeli de amatoare, la rând...", a scris jurnalistul Cristian Tudor Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep, înfrântă la Wimbledon, din cauza "problemelor emoționale". De ce nu se întoarce în țară

El a adăugat că "în sufletul Simonei s-a încuibat cel mai mare dușman al jucătorului de tenis: frica. Frica de înfrângere, frica de victorie, anxietatea care îi strânge stomacul, îi încordează mușchii aiurea, îi întunecă fața, îi stinge privirea. Odinioară, adversarele erau stresate de simplul fapt că intră pe teren cu Simona Halep, acum ea e cea care își pierde luciditatea în fața unei jucătoare clasate în afara primei sute mondiale".

Cristian Tudor Popescu susține că nu au rost observații despre punctele vulnerabile tehnic și tactic.  "Psihicul ei trebuie reconstruit de la pământ, pentru că acolo este. Și asta nu pot s-o facă niște antrenori schimbați ca șosetele. Altfel, Simona Halep poate să rămână doar un miez de stea căzătoare a tenisului românesc", a conchis jurnalistul.

Simona Halep a recunoscut că problema sa nu este de joc, ci emoțională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel