Cristian Popescu PIEDONE a călcat din nou pe bec. Acuzaţiile ANI

Agenţia Naţională de Integritate a constatat încălcarea conflictului de interese în materie administrativă de către fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone. Fostul primar ar fi semnat mai multe acorduri şi autorizaţii de funcţionare pentru societăţile copiilor săi. 

Agenţia Naţională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone.Potrivit unui comunicat al ANI, în calitate de primar al sectorului 4, Piedone a semnat, în perioada 2013 - 2015, şase acorduri de funcţionare şi două autorizaţii de funcţionare pentru mai multe societăţi la care copiii săi deţin calitatea de asociat şi funcţia de administrator.

Anterior, tot legat de acest caz, ANI a constatat încălcarea de către Piedone a conflictului de interese în materie penală, fiind sesizat la data de 14 septembrie Parchetul General. Pe lângă cele şase acorduri de funcţionare şi două autorizaţii, ANI reclama atunci că o societate administrată de fiul lui Piedone, a încheiat patru contracte cu Administraţia Domeniului Public Sector 4, instituţie subordonată Consiliului Local Sector 4. Documentul prevedea  ocuparea unei suprafeţe de 400 mp, însă, în urma măsurătorilor efectuate, a rezultat că aceasta ocupă suprafaţa de 2.234 mp. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel