Urmărește emisiunea live


Cristian-Gheorghe Pavel, apropiat al lui Klaus Iohannis, DOSAR PENAL

Fostul director adjunct al Tursib, Cristian-Gheorghe Pavel, găsit spânzurat în locuința părinților săi, avea un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

VEZI ȘI: Ciutacu, AVERTISMENT: Tocmai am câștigat un proces

Se pare că problemele îl copleșiseră încă de săptămâna trecută. Acesta a fost oprit în trafic sâmbătă seara, pe o stradă din Sibiu, iar polițiștii au constatat că fostul director Tursib se afla sub influența alcoolului.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Cristian-Gheorghe Pavel a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat o alcoolemie de 1,15. Fostului director adjunct al Tursib i-a fost întocmit dosar penal.

Potrivit acelorași surse, Cristian-Gheorghe Pavel s-ar fi sinucis cu o zi înainte să fie găsit spânzurat în locuința părinților săi. Casa era în renovare și nelocuită.

În cauză nu există suspiciuni de omor, motiv pentru care dosarul în privința decesului lui Gheorghe Pavel va fi închis, arată Turnul Sfatului.

Cristian-Gheorghe Pavel a fost soțul consilierului local FDGR, Anita Pavel, iar cei doi sunt cunoscuți ca fiind în grupul de prieteni apropiați ai președintelui Klaus Iohannis. Soții Pavel au fost prezenți alături de președinte la petrecerea de după câștigarea alegerilor, dar și la petrecerea de Revelion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel