Cristian Diaconescu, despre suspendarea lui Traian Băsescu. Scenariu sumbru pentru Călin Popescu Tăriceanu

Cristian Diaconescu
Cristian Diaconescu

Fostul candidat la Președinție al PMP și actual candidat independent pentru Cotroceni, Cristian Diaconescu, a comentat posibila suspendare a președintelui Traian Băsescu și lansat un scenariu... nefericit pentru președintele Senatului, fără a uita să sublinieze "semințele în ochi" scuipate de premierul Victor Ponta. 

Diaconescu, despre lăsarea în off-side a lui Tăriceanu...

Cristian Diaconescu susține că poate Călin Popescu Tăriceanu duce "dorul vremurilor "bune", când era prim-ministru și era o speranță politică și când se lupta cu Traian Băsescu ca să capete o identitate politică. Așa că a redezgropat tema suspendării lui Traian Băsescu, pentru că așa scria în punctajul pe care l-a primit, unde se zicea că el trebuie să fie buzduganul stângii pe tema suspendării. Dacă prinde la public, e o idee bună de campanie, peste care se va năpusti PSD-ul. Dacă nu prinde la public, Tăriceanu e lăsat în off-side, situație cu care de altfel s-a obișnuit".

Campania lui "da" sau "nu". Semințe-n ochi

"Deci vor să ne servească un blat Ponta-Tăriceanu, care își propune să simplifice campania electorală la un simplu răspuns cu DA sau NU, printr-un potențial referendum. Atâta pot blatiștii acum, atât putem să ne așteptăm sa poată și în viitor. Între timp domnul Ponta cu deficitul său intelectual atât de cunoscut se leagănă în brațele unui partid pe care nu îl merită încercând să explice poporului român ca exercițiul de a scuipa semințe în ochi reprezintă argumentul cu care se mândrește și care îl califică să fie președinte. Dl. Ponta în "mărinimia" sa ne anunță că nu va participa la dezbaterile din primul tur de scrutin deoarece este calificat din start. În opinia mea domnul dr. Ponta va sta acasă în fața televizorului pentru că fiind în pană de idei personale trebuie să mai dea un "tun de plagiat" copiind mesajele contracandidaților", a adăugat candidatul independent. 

În apărarea lui Băsescu

"Dar nu ne pot ei prosti, pe cât putem noi gândi. Nu pot ei blatui, pe cât putem noi acționa. Nu pot ei plagia cât putem noi construi. Cât despre tema suspendării, mă rezum la a spune doar atât: Mi-ar parea teribil de rău ca președintele Traian Băsescu să cadă, pe ultima sută de metri, victima blaturilor din politica. Ar fi nedemn și nedrept. Pentru toată lumea", a conchis fostul prezidențiabil al PMP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel