CRISTIAN CIOACĂ, pedeapsă mai mare pentru violarea corespondenței Elodiei Ghinescu

Curtea de Apel Braşov a majorat pedepsa lui Cristian Cioacă în dosarul de violare a corespondenţei Elodiei Ghinescu cu 4 ani şi 4 luni de închisoare.  Cioacă aşteaptă astăzi o decizie şi în dosarul în care este acuzat de uciderea Elodiei.

UPDATE: Curtea de Apel Pitești a respins, miercuri, contestația în anulare formulată de fostul polițist Cristian Cioacă împotriva condamnării definitive în dosarul uciderii soției sale, avocata Elodia Ghinescu.

Contestația în anulare a fost respinsă ca nefondată, decizia instanței fiind definitivă, conform informațiilor publicate pe portalul instanțelor de judecată din Argeș.

Curtea de Apel Pitești admisese luarea în discuție a contestației în anulare, iar după termenul din data de 15 octombrie, la care toate părțile și-au exprimat pozițiile, a amânat cu o săptămână pronunțarea în această cauză.

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în data de 18 iunie 2014, de Curtea de Apel Piteşti la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu şapte ani, pedeapsa fiind mai mică decât cea dată de Tribunalul Argeş, de 22 de ani de închisoare.

Prin aceeaşi sentinţă, magistraţii Curţii de Apel Piteşti au decis majorarea valorii daunelor morale pe care poliţistul trebuie să le plătească familiei Ghinescu.

Astfel, au majorat de la 100.000 de euro la 150.000 de euro despăgubirile pentru Emilia Ghinescu şi de la 50.000 de euro la 100.000 de euro despăgubirile pentru Robert Constantin Ghinescu, fratele Elodiei.

Citește și: CRISTIAN CIOACĂ a lovit-o pe Elodia până a omorât-o, spune procurorul Marius Iacob

Totodată, au fost majorate despăgubirile reprezentând daune morale pentru Patrick-Matei Cioacă, fiul poliţistului şi al avocatei, de la 100.000 de euro la 130.000 de euro, stabilindu-se ca prestaţia periodică lunară acordată acestuia să fie achitată de Cioacă până la împlinirea de către copil a vârstei majoratului, iar după această dată până la finalizarea studiilor, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 25 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel