Cristian Burci, adus cu mandat la Curtea de Apel în dosarul ”Mită pentru PSD”

Proprietarul televiziunii Prima și al cotidianului Adevărul, Cristian Burci, a fost adus, joi, cu mandat la Curtea de Apel Bucureşti, pentru a fi audiat ca martor în dosarul ”Mită pentru PSD”.

Cristian Burci a fost adus cu mandat la Curtea de Apel, după ce la termenul trecut a refuzat să se prezinte. În plus, acesta a primit o amendă de 3.000 de lei, informează televiziunile de știri.

La ieșirea de la audieri, Cristian Burci a transmis că nu are nicio legătură cu faptele din dosar și cu finanțarea campaniei electorale din 2009 a lui Mircea Geoană.

Istoricul cazului

În dosarul ”Mită pentru PSD”, fostul şef al Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, şi omul de afaceri Ioan Niculae sunt judecaţi pentru finanţarea ilegală a campaniei electorale a lui Mircea Geoană, din 2009.

Anchetatorii investighează intervenţia preşedintelui Consiliului Judeţean Brăila, care i-ar fi cerut un milion de euro lui Ioan Niculae. Banii ar fi ajuns în conturile campaniei prezidenţiale ale lui Mircea Geoană, susțin procurorii.

În acest dosar, în primă instanţă, Judecătoria Sectorului 1 a decis, pe 20 noiembrie 2013, achitarea omului de afaceri Ioan Niculae, aceeaşi decizie fiind luată şi pentru Gheorghe Bunea Stancu, Viorel Bărac şi Gheorghe Teodorescu.

Decizia Judecătoriei Sectorului 1 nu a fost definitivă şi a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Vezi și: Cristian Burci, Prima TV, vrea o rețea de radio. Prima stație, la Piatra Neamț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel