Cristi Danileț, după condamnarea lui Dan Diaconescu: Din fericire, justiția face ordine

Judecătorul CSM, Cristi Danileț, a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, după condamnarea lui Dan Diaconescu la închisoare cu executare. 

"În ultimii ani mai mulți lucrători din presă au fost condamnați pentru șantaj si alți câțiva zeci au fost obligați la plata de daune morale pentru atacuri murdare. Ceea ce fac acești indivizi nu se poate numi în niciun caz jurnalism. Din fericire, pentru oamenii de bună credința ce cad victime ale unor astfel de personaje, justiția face ordine și repară drepturile încălcate. Deja avem o bogată jurisprudență...", a scris judecătorul CSM Cristi Danileț, pe pagina sa de Facebook, miercuri seară, după condamnarea lui Dan Diaconescu pentru șantaj. 

Alina Gorghiu: Ar trebui să fie o prioritate a Guvernului

Dan Diaconescu a fost condamnat, miercuri, pentru două infracțiuni de șantaj, fiind două capete de acuzare. Pentru ambele a primit închisoare cu executare, prima de 4 ani și jumătate de închisoare, a doua de trei ani. La contopire, a fost adăugat un  an de pedeapsă, ceea ce a dus la un total de 5 ani și jumătate de închisoare cu executare. De la eliberare, Dan Diaconescu, timp de cinci ani nu-și va mai putea exercita profesia de jurnalist, fapt interzis tot prin decizia de miercuri a judecătorilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel