Cristi Danileț, devastator cu Laura Georgescu. "Nu suntem pe tarla"

Judecătorul CSM, Cristi Vasilică Danileț a scris, pe pagina sa de Facebook, despre scandalul din CNA. 

Cristi Danileț scrie că "dacă acele înregistrări sunt autentice, comportamentul este inacceptabil", referindu-se la șefa CNA, Laura Georgescu. 

Judecătorul CSM a subliniat că "este vorba de o doamnă- or de la o doamnă care se exprimă în public nu se poate auzi un limbaj precum cel pe care îl auzi uneori în spatele blocurilor gri, la ore târzii din noapte. În al doilea rând, o persoana care e șeful unei instituții publice trebuie să se comporte ca atare și nu să confunde clădirea instituției cu tarlaua din spatele casei: persoanele cu care vine în contact nu sunt nici animale, nici proprietatea sa. În al treilea rand, le spun fetelor mele ca un astfel de comportament se mai poate vedea doar în filmele proaste din perioada comunismului, când conducatorii instituțiilor puteau nenoroci un slujbaș cu o simplă semnătură, ca aspectele arătate însă la televizor în mod repetat și la ore de maximă audiență fac ca acest gen de comportament doar să pară ca fiind unul întâlnit des în instituțiile publice, preferat de astfel de conducători și tolerat/acceptat de personalul din subordine înfricoșat, însă în realitate lucrurile nu stau chiar așa". 

Tiberiu Nițu, lovitură la CSM după antepronunțarea în scandalul CNA

"Nicio funcție publică, nici chiar politică, nu îți dă dreptul să insulți, ameninți, calomniezi, șantajezi", a conchis Cristi Danileț. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel