Crin Antonescu, noi dezvăluiri despre Pactul de coabitare: Eu am fost martor, dar nu sunt făptaș la așa ceva

Joi seară, în emisiunea realizată de Victor Ciutacu la România TV, "Ediția de seară", Crin Antonescu a avut o intervenție telefonică unde a vorbit despre Pactul de coabitare.

VEZI ȘI: GEST NEAȘTEPTAT. Iohannis, pe urmele lui Ponta

"Este o farsă care continuă cu episoade noi. Nu sunt făptaș la așa ceva, la Pactul de coabitare. Precizez că nu s-a petrecut nicio crimă, ci doar un lucru caraghios care a reușit să frustreze pe foarte mulți oameni; oameni care cred că votul lor are importanță. Eu am fost martor. Poziția mea s-a cunoscut și a cunoscut-o și Victor Ponta. Nu înțeleg de ce nu își vede fiecare de treabă și încearcă încă o dată să dea un episod publicului larg", a zis Crin Antonescu la România TV.

VEZI ȘI: Crin Antonescu dezvăluie culisele semnării pactului de coabitare. Cine l-a COMANDAT. "Victor Ponta ar trebui să DEMISIONEZE" 

"Eu nu am cerut demisia lui Victor Ponta. Am vrut să subliniez doar cât este de caraghios atunci când afirmă că Pactul de coabitare este un document foarte important de pe urma căruia a fost desemnat premier. Dacă el crede că a fost desemnat prim-ministru în urma înțelegerii cu Traian Băsescu și nu în urma votului cetățenilor... atunci ar trebui să demisioneze. Am vrut doar să arăt partea caraghioasă", a mai spus Crin Antonescu în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Fostul lider al PNL a subliniat faptul că Pactul de coabitare nu a avut nicio semnificație, funcționarea instituțiilor fiind descrisă suficient de Constituția României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel