Crin Antonescu, live la DC News: ce va face dacă PNL nu ia 20%

Crin Antonescu a acordat, miercuri, de la ora 17:30, un interviu pentru DC News, în cadrul căruia a declarat că, în ipoteza în care PNL nu va atinge scorul de 20% la europarlamentare, înainte de a-și da el însuși demisia îi va da afară din partid pe toți cei responsabili pentru eșec.

Întrebat ce va face luni dimineață, dacă duminică rezultatele alegerilor arată că PNL a obținut sub 20%, Antonescu a răspuns: "Va face ce a spus. Ce a spus președintele Crin Antonescu? Nu-i așa că dvs ați reținut că eu am spus doar că demisionez? A mai fost o jumătate de frază, în care am spus 'după ce îi dau afară și pe alții pentru că nu și-au făcut treaba' ".

DCNEWS.RO a lansat o serie de interviuri live cu personalități ale vieții politice, sociale și culturale, pe care nu trebuie să le ratați! 

După interviul cu prezidențiabilul PDL, Cătălin Predoiu, cel de-al doilea interviu DC News va avea loc miercuri, 21 mai 2014, începând cu ora 17:30.

Emisiunea îl va avea invitat pe Crin Antonescu, președintele PNL, care va vorbi în ultima săptămână a campaniei electorale despre politica internă, alegerile europarlamentare din 25 mai, evenimentele recente din Ucraina și alte subiecte cotidiene. Antonescu este candidatul PNL pentru Președinția României, a fost președinte interimar al României în perioada în care Traian Băsescu a fost suspendat, în 2012, a fost președinte al Senatului și unul dintre co-președinții Uniunii Social Liberale.

Invitatul va discuta cu Bogdan Chirieac și Val Vîlcu. Ei îi vor pune lui Crin Antonescu și întrebările pe care le postați la secțiunea de comentarii sau pe adresa de mail [email protected]. Emisiunea poate fi urmărită live video și audio pe DCNEWS.RO, miercuri, de la ora 17:30.

Vezi și: Cătălin Predoiu, interviu live la DC News. Pune-i întrebări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel