Crimă șocantă la Ploiești: Și-a ucis fiul și l-a îngropat în curtea casei

O femeie de 63 de ani din municipiul Ploieşti este audiată, luni seară, de Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, după ce aceasta s-a autodenunţat spunând că şi-a ucis fiul în vârstă de 41 de ani cu lovituri repetate de ciocan, după care l-a îngropat în curtea casei. 

Potrivit procurorului şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Florentina Cioca, femeia le-a spus anchetatorilor că, în urmă cu două săptămâni, băiatul ei, care obişnuia să bea şi să o bată, a băut din nou, iar cei doi au avut un conflict în timpul căruia el a ameninţat că se duce să îşi omoare sora vitregă.

Ulterior, bărbatul s-a întors acasă din oraş şi a mers la culcare, iar după ce a adormit, mama acestuia l-ar fi lovit de mai multe ori în zona capului cu un ciocan, rănile suferite fiindu-i fatale, relatează Agerpres.

De asemenea, femeia a mai povestit că, după comiterea crimei, a îngropat trupul neînsufleţit în grădina din spatele casei.

Din primele cercetări, a reieşit că femeia nu a depus plângeri la Poliţie împotriva fiului său în care să reclame abuzurile fizice ale acestuia.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, a mai precizat Cioca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel