Crimă lângă locuința lui Joe Biden, vicepreședintele SUA

Un cuplu de greco-americani bogați, fiul lor și menajera au fost luați ostatici marți seara în propria casă dintr-un cartier de lux din Washington. Aceștia au fost torturați și executați, iar în final atacatorii au dat foc casei pentru a șterge urmele. Casa influentului om de afaceri se află vizavi de cea a lui Joe Biden, vicepreședintele SUA. 

Trei dintre cadavre aveau răni ce proveneau de la loviturile de cuțit, din acest motiv poliția crede că în spatele macrabei fapte se află stimuli de tip financiar. Cu o zi înainte de crimă, Savvas Savopoulos a trimis un mesaj vocal și unul scris celeilalte menajere pentru a-i cere să nu vină la serviciu pentru că soția sa este bolnavă.

Poliția crede că în acel moment chinurile și tortura deja începuseră. De asemenea, presupun că făptuitorul sau autorii au fost cunoscute de victime, pentru că nu au existat urme de forțare a vreunei intrări în casă. Cu toate acestea există un video surprins de camerele de vederi  în ziua incidentului.

Mașina Porche de lux a familiei a fost găsită arsă în curtea unei Biserici din afara orașului. Cuplul avea doi copii, care nu erau acasă în momentul nefericitului eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel