Cozmin Gușă, sfat surprinzător pentru Rareș Bogdan: Mi-ar părea bine să nu te mai manipuleze...

Cozmin Gușă i-a oferit, marți seară, un sfat surprinzător lui Rareș Bogdan, în emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV.

"Multe lume s-a supărat pe mine în noaptea alegerilor, când eu am vorbit de o mare masă manipulabilă. Sigur că ne dorim ca o masă să poată fi manipulabilă de către un Mesia. Doar că Mesia este în Biblie și mesianicii care au încercat să ne conducă destinele de la Nicolae Ceaușescu până în zilele noastre s-au dovedit a nu fi atât de mesianici și a nu fi atât de buni creștini. Din acest motiv eu mi-am pus frână entuziasmului, dar acest entuziasm despre care vorbim este unul al normalității. Victor Ponta este cruce. Dacă s-ar fi reinventat Victor Ponta, ar fi venit din Dubai și putea să răspundă bine la multe întrebări. În schimb, știm că a ajuns la Guvern și a început să facă jocuri politice. Victor Ponta nu a învățat nimic din normalitatea cu care românii i-au dat în cap, ca și cu un baros. Eu cred că Victor Ponta este lovit în aripă, cum se spune când te miști mai greu și extrem de nenatural", a declarat, marți seară, Cozmin Gușă când a comentat despre vacanța premierului Victro Ponta.

Rareș Bogdan-Victor Ponta, conflict deschis. Ponta, un biet păcălici, apreciază Rareș Bogdan

În opinia analistului politic, "Românii consideră votul dat d-lui Iohannis ca pe o investiție. Din acest moment Klaus Iohannis este foarte cocoșat și trebuie să se simtă foarte cocoșat de această normalitate pe care a luat-o în spate. Dacă dl Iohannis, până pe 22 decembrie, este un om în care s-a investit speranță, după aceea va deveni, în lipsa unor reforme structurale, responsabilul principal".

Ulterior, dorind să prezinte câteva declarații mai vechi ale premierului Ponta, Cozmin Gușă i-a oferit lui Rareș Bogdan un sfat uluitor: "Vreau să dau o mostră de normalitate. Am rugat-o pe Călina Berceanu mai devreme să-mi spună ceva de la Congresul PSD din februarie 2010, când Ponta a preluat șefia partidului, și... dacă mă urmărești tu atent în afară de Facebook-ul ălă care te manipulează tot timpul... Cred că mi-ar părea bine să nu te mai manipuleze ăștia pe Facebook. Eu n-am Facebook", i-a spus Gușă realizatorului emisiunii Jocuri de Putere.

"N-ai. Dar aici e vorba de fanii emisiunii pe care eu îi respect. Pe toți", a fost replica scurtă a lui Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel