Cozmin Gușă: Marian Munteanu suferă o mare rușine personală

Gestul economistului Radu Golban de a se retrage de pe listele pentru parlamentare ale formațiunii Alianța Noastră România, după ce CNSAS a anunțat că Marian Munteanu ar fi avut legături cu Securitatea este "de aplaudat", a declarat consultantul politic Cozmin Gușă.

"Radu Golban e un om care se agită mult pentru România și care și-a dorit mult să aibă un loc în politică. Această renunțare a lui pe motiv de principiu îl face cu atât mai merituos. E un lucru rar în ziua de azi”, este de părere Cozmin Gușă. 

Cozmin Gușă apreciază demisia de onoare a economistului, despre care spune că deschide calea unor discuții despre cine suntem noi, românii, cu adevărat, ”de ce am acceptat atât de multă vreme minciuna”, după cum deschide și discuția ”despre toate aceste trompete din spațiul public care sunt învârtite cu cheia de la spate”.

Potrivit consultantului, Marian Munteanu suferă "o mare rușine personală", atât în fața opiniei publice, cât și în fața colegilor săi de partid. "Un informator sau un agent acoperit excelează prin talentul de a minți. Munteanu a făcut-o în repetate rânduri și i-au căzut victime și oameni care l-au girat într-un fel sau altul", scrie realitateatv.net.

[citeste si]

”Întotdeauna, când o minciună cum e cea a așa-zisei Revoluții din 1989 afectează soarta unui popor, a unei țări, mai devreme sau mai târziu sunt consecințe - în primul rând, lipsa de moralitate. Ca să poată fi implementată o minciună ca Revoluția a fost nevoie de unelte, de informatori ai Securității, alături de alte organe de opresiune”, a explicat acesta.

CNSAS a emis, marţi, o adeverinţă prin care stabileşte că Marian Munteanu nu a fost colaborator sau lucrător al Securităţii. Totuși, CNSAS publică, în preambulul acestui document, detalii din dosarul de Securitate al acestuia, din care reiese că a turnat la Securitate în perioada 1988-1989 sub numele de cod „Ioan”, fiind plătit cu 500 de lei pentru serviciile sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel