Cozmin Gușă, atac la Angela Merkel după atentatele din Belgia

În viziunea lui Cozming Gușă, decizia Angelei Merkel "de a primi fără discernământ refugiați" a contribuit la marea slăbiciune "a acestui proiect geopolitic numit UE".

"Este evident că Europa a greșit, UE a mințit și proiectul geopolitic a fost șchiop și, într-o mare măsură, culminând cu acea decizie, influențată de Merkel de a primi fără discernământ refugiați, deseori mascați în teroriști, a generat această mare slăbiciune a acestui proiect geopolitic, numit UE, care a fost creat tocmai pentru pace și prosperitate. Dacă sunt două lucruri care ar putea să caracterizeze inițierea și desfășurarea procesului de integrare a UE astea ar fi. Pacea nu mai e, e clar că s-a greșit violent.

Nu doar doamna Merkel a făcut greșeli și poate, sigur, și lăcomia corporațiilor din Germania sau cu sediul în Germania au avut un anumit cuvânt de spus pentru că noi, dacă vedem astăzi ceva, vedem urme de prosperitate în Europa, dar vedem lipsă de securitate și lipsă de leadership politc. Faptul că avem doar structuri de pază și protecție private peste tot, în focarele de terorism cum sunt aeroport, metrou și așa mai departe, poate să ne explice într-o mare măsură ca pe altarul profitului corporațiilor a fost jertfită autoritatea statelor și autoritatea unei structuri geopolitice construite de către state", a explicat Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel