Costin Georgescu, fost șef al SRI: În locul lui MRU...

Dacă un director al unui serviciu de informații continuă să lucreze cu președintele care i-a cerut demisia, între cei doi va apărea "un sâmbure de neîncredere" care ar putea afecta CSAT, a declarat fostul șef al SRI Costin Georgescu la Realitatea TV.

Costin Georgescu consideră că "e regretabil că domnul Dragnea, ca lider al unui mare partid din România, iese cu astfel de declarții fără să aibă date precise. Sigur, poți să discuți cu președintele și să cauți să clarifici informațiile pe care le ai. Eu am lucrat cu președintele Constantinescu aproape patru ani. N-am avut asemenea întâmplare, dar dacă mi-ar fi cerut demisia, a doua zi mi-aș fi dat-o. Pentru că ești propus de președinte și trebuie să ai cu el o relație corectă. Dacă președintele a cerut acest lucru trebuie să-l facă public", a declarat joi fostul director al SRI, Costin Georgescu, la emisiunea "Deschide lumea", moderată de Lavinia Șandru.

Citește și: SCANDAL Iohannis - MRU, noi dezvăluiri - SURSE

Acesta a subliniat că, în opinia sa, un șef al SIE nu ar putea lucra în continuare cu un președinte care i-a cerut demisia, întrucât "mereu va rămâne un sâmbure de neîncredere".

Fostul șef al SRI a mai precizat că, în cazul în care informațiile apărute în presă pe surse nu sunt adevărate, este nevoie de o clarificare din partea președintelui Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel