Cosmin Cernat dezvăluie misterul. De ce a slăbit atât de mult

Cosmin Cernat a apărut în urmă cu câteva zile la un eveniment monden mult schimbat faţă de cum îl cunoaştea publicul, pentru mulţi fiind de nerecunoscut. Mulţi s-au întrebat dacă fostul nu este cumva bolnav, dar prezentatorul TV a spus că nu este nici vorbă de așa ceva.

Cosmin Cernat susţine că se simte bine în pielea lui şi că este sănătos tun.

"N-am slăbit atât de mult, în jur de 12 kilograme, am vrut să ajung la greutatea pe care o aveam când făceam baschet. Nu am probleme cu sănătatea, mulţumesc lui Dumnezeu! Acum continui antrenamentele pentru tonus şi definire musculară, merg la sală câte 90 de minute, de şase ori pe săptămână. Am un plan de antrenament care include cardio, antrenamente de forţă, de mobilitate, de refacere", a spus Cosmin Cernat pentru Click.

Dar toate meritele noului său look i se datorează soţiei sale, Mădălina, profesoară de fitness. "Nu poţi avea rezultate bune fără un profesor personal, iar eu având unul acasă, pe soţia mea, m-am gândit să-l folosesc. Oricum, sunt foarte mulţumit de noua mea imagine, Mădălina îmi spune că arăt ca un actor de la Hollywood. M-am lăsat şi de fumat, de doi ani, mai pufăi câte o ţigară de foi, la evenimente", o laudă el pe frumoasa blondă cu care s-a căsătorit în 2011.

Sursa foto: Click

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel