Corina Crețu, după întâlnirea cu Klaus Iohannis la Cotroceni: L-am asigurat...

Comisarul european pentru Politică Regională, Corina Crețu, oferă, pe pagina sa de socializare, detalii de la întâlnirea pe care a avut-o în cursul zilei de astăzi cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a primit-o, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Corina Crețu, comisar european pentru Politică Regională. La această întrevedere au participat și consilierii prezidențiali Dan Mihalache și Lazăr Comănescu.

Ulterior întrevederii, comisarul european pentru Politică Regională Corina Crețu a precizat pe pagina sa de Facebook ce teme au fost abordate, dar și faptul că i-a făcut plăcere să revină într-un loc în care a lucrat în urmă cu 11 ani.

"Am discutat cu domnul Președinte Klaus Iohannis despre situația absorbției fondurilor europene, despre MCV, despre planul de investiții Juncker și despre resursele pe care Comisia le pune la dispoziția României pentru întărirea capacității administrative.
L-am asigurat pe domnul Președinte că va avea întotdeauna în mine un partener în susținerea intereselor europene ale României la Bruxelles", a scris Corina Crețu, după întâlnirea cu șeful statului.

De asemenea, într-o postare ulterioară, Corina Crețu dezvăluie: Mi-a făcut plăcere să revin, în calitate de Comisar European, la Palatul Cotroceni, unde am lucrat acum 11 ani". 

Corina Crețu a fost consilier prezidențial și purtător de cuvânt al președintelui României, Ion Iliescu, între anii 1992-1996 și 2000 - 2004.

Comisarul european pentru Politică Regională, Corina Crețu, efectuează o vizită oficială în România, în perioada 10 - 12 martie, în cursul căreia are programate cu președintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta și cu miniștrii Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, și Transporturilor, Ioan Rus.

În cursul zilei de joi, Corina Crețu va participa la conferința Oportunități de finanțare pentru IMM-uri 2014 — 2020, eveniment organizat de Euractiv.ro și Reprezentanța Comisiei Europene în România, precum și la lansarea oficială a Programului Operațional "Capacitate Administrativă 2014 — 2020".

În a doua parte a zilei, Crețu îl va însoți pe comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Phil Hogan, în vizită la ferma de creștere a porcinelor Suinprod Radic din comuna Rătești, județul Argeș, un proiect finanțat cu fonduri europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel