Corina Crețu, comisar european: Ramona Mănescu a îmbrățișat-o după audieri - FOTO

Corina Crețu s-a bucurat la audierile din Parlamentul European de susținerea eurodeputaților PSD, care au îmbrățișat-o pe social-democrată la capătul interviului de peste trei ore.

Pe lângă social-democrații parte a comisiei de Dezvoltare Regională, la audierile Corinei Crețu au participat și ceilalți eurodeputați ai PSD și PC. În sală s-a aflat și Iuliu Winkler (UDMR), care i-a adresat o întrebare Corinei Crețu în timpul audierilor. Dintre eurodeputații PNL, doar Norica Nicolai (ALDE) și Ramona Mănescu (PPE) au asistat la interviu.

La finalul audierii, toți europarlamentarii PSD au îmbrățișat-o și felicitat-o pe Corina Crețu pentru prestație. Un eurodeputat român străin grupului S&D, Ramona Mănescu, a imitat gestul social-democraților.

Ramona Mănescu și-a atras reproșurile colegilor din Alianța Creștin Liberală când a îndemnat la susținere transpartinică pentru Corina Crețu, nominalizată de guvern în funcția de comisar european pentru Politici Regionale. Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, i-a criticat pe liberalii Ramona Mănescu și Sorin Frunzăverde pentru că o sprijină pe social-democrata Corina Crețu în funcția de comisar european. Predoiu le-a recomandă liberalilor care "îl validează indirect" pe premierul Ponta să se consulte în prealabil cu conducerea Alianței Creștin Liberale.

Corina Crețu, aplaudată în Parlamentul European: filmul audierii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel