Corespondent de război la 16 ani. Povestea teribilă a unei fete din Gaza

Farah Baker, 16 ani, Gaza. Singurul gând când lacrimile de frică îi inundă obrajii: "Aș putea muri în seara asta". 

Tânăra Farah Baker scrie pe Twitter experințele unui minor care trăiește la lumina rachetelor și zgomotul bombelor. Singura lumină și singurele sunete din Gaza. Casa i se cutremură. Nu știe dacă mâine casa ei va fi următoarea. Nu știe ce se va întâmpla nici în seara aceasta. 

"Asta e la mine în cartier. Nu mă pot opri din plâns. Aş putea muri în seara asta”, scrie Farah Baker pe Twitter. "Întreaga casă se cutremură şi ai impresia în orice moment că o să explodeze”, spune tânăra, scrie Digi 24

Adolescenta de 16 ani continuă: "Alimentarea cu curent electric a fost întreruptă şi stăteam pe întuneric. Singurele lumini pe care le puteam vedea erau cele de la rachete şi de la drone. Şi singurul sunet care se aude este cel făcut de bombe". 

Ați crede că Farah Baker ar trebui să fie obișnuită. Doar a trecut deja prin trei conflicte! Însă, niciunul nu a fost atât de sângeros. 

"Vor să lovească Hamas şi ne pedepsesc pe toţi. Este nedrept. Voi încerca să opresc acest lucru când mă fac mai mare. De aceea vreau să studiez dreptul”, spune ea.

Peste 1300 de palestinieni şi-au pierdut viaţa în cele trei săptămâni de când a reizbucnit conflictul dintre Israel şi Hamas. Zeci de copii au căzut victime tirurilor de rachete. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel