Coreea de Nord, soartă cruntă pentru sportivii care au dezamăgit la Rio

Presiune imensă pentru sportivii Coreei de Nord la Olimpiada de la Rio. Liderul suprem, Kim Jong-Un, a impus delegației nord-coreene să se întoarcă cu 17 medalii, din care cel puțin cinci de aur.

Performanțele nu au fost la nivelul așteptărilor, delegația reușind să cucerească șapte medalii, dintre care două de aur, fapt ce a dus la clasarea  pe locul 34 între națiuni. În schimb, Coreea de Sud a urcat pe locul 8 între națiuni, cu 21 de medalii: 9 de aur, 3 de argint și 9 de bronz.

Acum, cei care au triumfat, vor primi case mai bune, rații mai mari și poate chiar mașini, scrie Antena 3. Cei care au dezamăgit vor avea o soartă cruntă. Mai ales că au fost depășiți în clasamentul pe medalii de marea rivală, Coreea de Sud.

[citeste si]

Astfel, sportivii care s-au întors cu mâna goală de la Rio ar putea ajunge să lucreze în minele de cărbune, așa cum se aude că s-a întâmplat cu fotbaliștii care au pierdut un meci cu 7 - 0 la Cupa Mondială din 2010.

În delegaţia de la Rio, se pare că oficialii nu le-au dat sportivilor telefoanele smartphone Galaxy S7 edge Olympic edition primite de la sponsor.

Mişcările tuturor sportivilor au fost controlate strict, pentru ca aceștia să nu folosească ieşirea din ţară pentru a intra în legătură cu diverşi alţi oameni sau, mai rău, pentru a cere azil în alt stat. Până acum, niciun nord-coreean nu şi-a părăsit ţara în timpul Jocurilor Olimpice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel