Copil viking, dorința celor care stau la coadă la cea mai mare bancă de spermă din lume

Cryos International din Aarhus, cea mai mare bancă de spermă din lume, a înregistrat în ultimii doi ani o creștere spectaculoasă a cererilor, cele mai multe din partea femeilor necăsătorite din Marea Britanie care își doresc copii puternici, înalți și blonzi, precum bărbații din Danemarca. 

The Mirror relatează că britanicele sunt cliente fidele ale celei mai mari bănci de spermă din lume, Cryos International din Aarhus, Danemarca, scrie stirileprotv.ro.

Danezii își vând depozitele de spermă cu aproximativ 1.000 de lire pe unitate - în funcție de cantitate și puritate. Oferta fiind bogată, și cererea a crescut spectaculos în ultimii doi ani, mai ales britanicelor, arată sursa citată.

„Danezii sunt o rasă superioară și vreau ca și copilul meu să facă parte din acea rasă. Trebuie doar să te uiți la ei și înțelegi. Arată foarte bine, le pasă de ceilalți și au un aer de încredere pe care nu îl vezi în Marea Britanie", și-a argumentat decizia britanica Holly Ryan, în vârstă de 37 de ani, care împreună cu alte șase prietene au folosit spermă daneză pentru a face „bebeluși vikingi".

Potrivit sursei citate, numai anul trecut peste 500 de copii britanici s-au făcut în urma inseminărilor cu spermă daneză, peste 250 dintre ei fiind născuți de femei necăsătorite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel