CONTROALE la AUTOVIT. A fost confiscată marfa

Inspectorii Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti, într-o acțiune comună cu lucrătorii Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, au efectuat controale la târgul Autovit. 

Mărfuri în valoare de aproximativ 10.000 de euro au fost confiscate. Potrivit Jandarmeriei Bucureşti, este vorba de peste 700 articole de îmbrăcăminte, 70 accesorii îmbrăcăminte, 14 parfumuri, 7 litri băuturi spirtoase şi 42 kg cafea măcinată.

Bunurile ridicate au fost depistate fără documente de provenienţă, dintre care unele susceptibile de a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală, fiind oferite la comercializare de diverse persoane fizice, fără respectarea condiţiilor legale în vigoare.

Astfel, pentru abaterile constatate cu ocazia controlului, au fost aplicate 3 amenzi contravenţionale în cuantum total de 15.000 lei. În cadrul acţiunii, jandarmii bucureşteni au aplicat două sancţiuni contravenţionale în cuantum de 500 lei şi au reţinut în vederea confiscării 150 de produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte sport fără documente de provenienţă, în valoare estimativă de 1.200 euro, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel