Contestația Cameliei Voiculescu, respinsă de instanță

Magistrații Tribunalului Bucuresti au respins, luni, ca neîntemeiată, contestația la executare depusă de Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, în legatură cu sechestrul pus pe mai multe bunuri în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

Decizia nu este  definitivă, Camelia Voiculescu putând ataca hotărârea tribunalului în termen de trei zile de la comunicare.

Curtea de Apel București a dispus, pe 8 august, printr-o decizie definitivă, confiscarea mai multor proprietăți, terenuri și imobile aparținând lui Dan Voiculescu.

Citește și: Fiicele lui Dan Voiculescu contestă sechestrul din dosarul ICA

Printre bunurile confiscate se afla "imobilul teren intravilan în suprafață de 29.220,03 metri pătrați, situat în București, sector 1, strada Gârlei nr.1D, și a construcțiilor aferente", precum și a altor două și a construcțiilor aferente acestora, în suprafață de 4.457 de mp și, respectiv, de 3.000 de mp, ambele situate în București, sector 1, strada Gârlei, nr. 1B.

De asemenea, magistrații au mai decis confiscarea imobilului situat în șoseaua București – Ploiești, nr. 25 – 27, sector 1, compus din teren în suprafață de 4.184,41 mp și construcție de 3.140 mp edificată pe o suprafață construită la sol de 1.986,25 mp, care vor trece în patrimoniul statului.

Citește și: Judecătoarea Camelia Bogdan a scris un articol despre dosarul Voiculescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel