Consultări Cotroceni: Victor Ponta, alături de Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea și Ioan Chelaru, în delegația PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că, delegația PSD care va merge la Palatul Cotroceni la consultările convocate de președintele Klaus Iohannis, pe tema legilor electorale, va avea patru reprezentanți ai social-democraților, deși, anterior, anunța că la discuții vor participa Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea şi Ioan Chelaru.

Liderul social-democraților, Victor Ponta, a declarat, luni, pentru Mediafax, că va participa la consultările de la Palatul Cotroceni pe tema legilor electorale, alături de Dragnea, Zgonea şi Chelaru.

Declarația survine la puțin timp după ce, la finalul ședinței BPN, premierul Ponta susținea că s-a decis ca delegaţia PSD care va merge la Cotroceni la consultările convocate de şeful statului, Klaus Iohannis, pe tema legilor electorale, să fie formată din Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea şi Ioan Chelaru.

"Am discutat în cadrul conducerii noastre executive faptul că miercuri vom participa la consultările convocate de preşedintele României referitor la sistemul de vot cu o delegaţie din care vor face parte domnul Dragnea, domnul Zgonea şi domnul Chelaru, în aşa fel încât să avem reprezentanţii noştri din Cameră şi Senat care răspund atât pe tema legilor electorale cât şi a procesului de revizuire a Constituţiei", a spus Ponta, la sediul PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, invitaţia către partidele politice, pentru consultări, care vor avea loc miercurea viitoare, pe priorităţile legislative ale sesiunii parlamentare, precum votul în diaspora, finanţarea campaniilor şi a partidelor şi ridicarea imunităţii parlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel