Constantin Hogea, primarul din Tulcea, reţinut de DNA

Primarul unui municipiu, reședință de județ, a fost reținut de procurorii DNA în urma mai multor percheziții făcute la sediul primăriei, la locuinţa sa şi la mai multe firme.

Primarul Constantin Hogea a fost audiat timp de aproximativ şapte ore de către procurorii anticorupţie, care ulterior au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele edilului. Acesta este vizat într-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost comise anul trecut. Constantin Hogea este la al treilea mandat consecutiv de primar al municipiului Tulcea.

El a fost scos cu cătuşe la mâini din sediul DNA Galaşi şi  dus în arestul Poliţiei Judeţene Galaţi. Și soția primarului a fost audiată mai multe ore de către procurorii DNA. 

Citește și: Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, audiat la DNA - Surse

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, şi soţia acestuia au fost duşi, joi după-amiază, la sediul DNA Galaţi, pentru audieri. Anterior, la audieri a fost adusă şi o angajată a primăriei.

Întrebat de jurnalişti despre presupusele fapte de corupţie de care este acuzat, primarul Constantin Hogea a răspuns: "Sunteţi drăguţi".

Percheziţiile au avut loc într-un dosar în care procurorii DNA Galaţi fac cercetări privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, care ar fi fost comise anul trecut, preciza DNA.

Potrivit surselor judiciare, printre persoanele vizate în acest caz ar fi primarul Constantin Hogea şi un om de afaceri din judeţul Tulcea, care ar fi obţinut ilegal contracte cu Primăria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel