Constantin Boșcodeală, nouă lovitură după ce a fost condamnat la închisoare

Constantin Boșcodeală este primar al Buzăului din 1996. De astăzi, 1 martie, fiind condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, social-democratul nu va mai putea exercita funcția de primar în următorii cinci ani.

Magistrații Curții de Apel Brașov l-au condamnat marți pe primarul municipiului Buzăului, Constantin Boșcodeală, în dosarul 'Gloria' la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere și un termen de încercare de cinci ani, precum și la pedeapsa complementară a interzicerii ocupării funcției de primar pe o perioadă de cinci ani, potrivit purtătorului de cuvânt al Curții de Apel Brașov, judecătorul Răzvan Cosmin Dicu.

[citeste si]

Constantin Boșcodeală va trebui să se prezinte la Serviciul de probaţiune Buzău, la datele fixate; să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte opt zile, precum şi întoarcerea. În plus, edilul va trebui să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă și orice informaţie de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă.

VEZI ȘI: CONSTANTIN BOȘCODEALĂ (PSD), condamnat la închisoare. Decizie definitivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel