Consilier PNL, dat dispărut de soție, găsit la mănăstire

Un om de afaceri și consilier liberal era dat dispărut de soție de două săptămâni. El a fost găsit, vineri, de autorități, la o mănăstire din județul Neamț. 

Mihail Lupu, consilier local PNL la Buhuşi, a fost găsit în incinta unei mănăstiri din judeţul Neamţ, unde s-ar fi retras după ce, în 15 mai, ar fi fost văzut ultima dată de către partenerii săi de afaceri.

În cursul nopţii de 15 mai, bărbatul de 40 de ani şi-a sunat fosta soţie, în legătură cu afacerile pe care cei doi le aveau împreună, iar în 26 mai femeia a sesizat Poliţia despre dispariţia, în condiţii suspecte, a fostului soţ.

"În urma investigaţiilor desfăşurate în baza sesizării, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Judeţene Bacău au găsit persoana dispărută la o mănăstire din judeţul Neamţ. Bărbatul a afirmat că nu a fost victima vreunei infracţiuni", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru, potrivit Agerpres. 

Acţionar majoritar la firma Viva Feed SRL Buhuşi, Mihail Lupu ar fi cesionat, în mod gratuit, cele 60% din acţiuni celorlalţi asociaţi, chiar în preziua dispariţiei sale. Ar fi fost şi motivul pentru care fosta soţie l-a dat dispărut, în pofida faptului că ei nu mai erau căsătoriţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel