Consilier italian, care a bătut un român: "Dau doi pumni oricui - român, italian"

Consilierul municipal italian care s-a lăudat că a bătut un pieton român a reacţionat la criticile Ministerului român de Externe, argumentând că s-a făcut "mult zgomot pentru nimic", că are o angajată româncă şi că ar lovi din nou pe oricine, fie că este român sau italian, scrie site-ul IlPescara.it.

"Mult zgomot pentru nimic. Sunt uimit de acest scandal izbucnit după o simplă acţiune de apărare la o tentativă de agresiune materială şi fizică. Nu mă simt în niciun fel afectat de acuzaţiile stupefiante de xenofobie aduse de Ministerul român de Externe şi sugerez utilizarea oricărui instrument de reprimare util pentru anumite elemente care, indiferent de naţionalitate, aduc atingere onoarei unui popor", a reacţionat consilierul municipal Anthony Aliano, potrivit IlPescara.it.

CITEȘTE ȘI: Politician italian se laudă că a bătut un român. "Nu îmi este ruşine. Să fie un exemplu şi pentru alţi politicieni!" - VIDEO

"Aş fi pregătit să îi dau doi pumni oricui, român, italian, politician sau cosmopolit, care ar recurge la violenţă cu aroganţă. (...) Pentru a demonstra că nu am niciun sentiment discriminatoriu, pot spune că am încredinţat educaţia copiilor mei unei educatoare care are cetăţenie română. Le mulţumesc tuturor cetăţenilor români şi italieni care, înţelegând ce mi s-a întâmplat, au manifestat solidaritate şi indignare faţă de atitudinea infracţională", a subliniat Aliano.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel