CONGRES PSD în 2015. Victor Ponta a explicat de ce a împins Congresul PSD în 2015

Premierul Victor Ponta a explicat, în exclusivitate pentru DCNews, care au fost motivele pentru care Congresul PSD nu a fost organizat în decembrie și a fost amânat pentru 2015.

Citește și: Bogdan Chirieac: Am senzația că ce ne spuneți este ca un testament de premier? Ce a răspuns Victor Ponta

Primul-ministru a arătat că prioritățile lunii decembrie sunt reprezentate de adoptarea bugetului pe 2015 și restructurarea Executivului.

"Mutarea Congresului în februarie - martie ar coincide cu posibilitatea opoziției de a declanșa atacul parlamentar, cu eventualele proteste de stradă date de Vanghelie. În acest sens, sunteți ferm convins de soliditatea coaliției?", l-a întrebat jurnalistul Val Vâlcu pe Victor Ponta, vineri, la DCNews Live.

"Da, sunt ferm convins și de UNPR și de PC și de Partidul Liberal Reformator, iar tocmai pentru că nu trebuie date mai multe bătălii odată, bătălia lunii decembrie se canalizează pe două lucruri esențiale: pe adoptarea bugetului (...) și restructurarea Guvernului, dar nu doar pentru faptul că iese UDMR și intră Partidul Liberal Reformator, ci pentru că, practic, după doi ani și jumătate - se întâmplă în majoritatea guvernelor din Uniunea Europeană - la mijlocul mandatului faci un reshuffle", a răspuns șeful Executivului.

Vezi AICI interviul integral

Vezi și: Exclusiv! Răsturnare de situație în cazul lui Șova. Ce a anunțat Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel